Massage

Massage uddannelse
Massør uddannelsen handler om at behandle ømme og overanstrengte muskler eller led ved at massere med hænderne. Det kan godt være forskelligt, hvor lang tid massør uddannelse tager, da det kommer an på hvor komprimeret timerne er, men det kan tage op til 2 år. Gennem de to år vil man dog opleve både teoretisk undervisning samt praktiske øvelser, hvor man omsætter teorien Som massør og igennem massage uddannelse skal man kunne en del forskellige massageteknikker, såsom klassiskmassage, kropsmassage etc.

Fysiurgisk massage uddannelse
Den fysiurgisk massage uddannelse er faktisk den sammen som massør uddannelsen, og kan også tage op mod to år. Forskellen ligger i det arbejde man har efterfølgende. Fysiurgisk massage er også det, der kaldes klassiskmassage. Det består af nogle forskellige massagegreb, som strygninger, gnidninger, klemninger og æltninger, som skal gå ind og afhjælpe patienten med de problemer, den nu har.

Lægeeksamineret massage uddannelse
At blive lægeeksamineret massage uddannelse kan tage op mod to år afhængigt af, hvor komprimerede timerne er. Gennem uddannelses forløbet vil man både opleve teoretisk undervisning og praktiske øvelser, hvor man omsætter teorien. Som en afslutning på forløbet, er der dog en lidt speciel eksamensform. Her afsluttes kurset nemlig med en eksamen, som består af en teoretisk del med fokus på anatomi og fysiologi, hvor skolensx læge er censor, samt en praktisk prøve i fuld kropsmassage.