Tøj

Tøj

Saint Tropez
Saint Tropez er et anerkendt tøjmærke, som har rigtig meget at gøre på det internationale marked. Hvert år udvikler Saint Tropez 10 kollektioner, som er til den yngre kvinder, der går op i mode, men som stadig er prisbevidste. Brandet går meget op i, at der kunder føler sig med på moden og feminine, samt at man får godt kvalitetstøj til den rette pris.

Tommy Hilfiger
Mærket Tommy Hilfiger blev grundlagt tilbage i 1985 af amerikaneren Thomas Jacob Hilfiger. Tommy Hilfiger er til mænd, kvinder og børn, som gerne vil have noget tøj af rigtig lækker kvalitet, og samtidig betale herefter. Derudover skaber og følger Hilfiger moden, så man altid kan være sikker på, at have noget af det nyeste tøj.

Karen by Simonsen
Karen by Simonsen er et relativ nyt dansk tøjmærke. Det udsendte nemlig først sin første kollektion i 2009, som var designet af Karen Simonsen. Karen by Simonsen er til de kvinder der sætter pris på fine detaljer, figursyning og de bedste materialer. Derudover går Karen by Simonsen meget op i, at deres produkter er flatterende for kvindekroppen, så deres kunder føler sig godt tilpas og hammer lækre.

Day Birger et Mikkelsen
Day Birger et Mikkelsen blev grundlagt i 1997 af Keld Mikkelsen og Malene Birger, sidstnævnte har forladt firmaet. Day Birger et Mikkelsen producere tøj til den modebevidste kvinde, der elsker finurlige detaljer og flere udtryk blandet sammen. Mikkelsen bruger nemlig sin rejser til Asien som inspiration, sammen med det klassiske enkle Skandinaviske design. Dette giver tøjet et helt bestemt udtryk, som er ret vovet og ret fedt.

Comme des Garçons
Comme des Garcons er et japansk modehus, som har eksisteret i rigtig mange år. Det blev grundlagt tilbage i 1969 af et japansk ægtepar. Comme des Garcons voksede sig hurtigt stort på grund af sin lækre kvalitet og smukke design. Comme des Garcons har også mærkerne Shirt og Play, som også er rigtig populære verden over.

Canada Goose
Canada Goose blev grundlagt tilbage i 1957 af Sam Tick, og har i dag hovedsæde i Toronto, Canada. Canada Goose er et helt specielt mærke, da det har specialiseret sig i tøj til meget kolde forhold. I dag er Canada Goose producent af det canadiske postvæsens uniformer, da dette kræver varmt og lækkert tøj. Grunden til at Canada Goose´s tøj er så godt, er at det er fyldt med dun, som opfylder de fornødne krav omkring varmt tøj i selv det koldeste vejr.

Maison Scotch
Maison Scotch er en damekollektion, som hører ind under mærket Scotch and Soda. Scotch and Soda blev grundlagt tilbage i 1980’erne i Amsterdam, men det var dog først i 2010 at Maison Scotch kom på markedet. Maison Scotch er til den moderigtige kvinde, som elsker finurlige og lækre detaljer til en fordelagtig pris.

By Malene Birger
By Malene Birger kom på markedet i 2003 med chefdesigneren Malene Birger i spidsen. Hurtigt opdagede modeinteresserede over hele verden dette fantastiske mærke, og det blev en kæmpe verdenssucces. I dag er By Malene Birger især kendt for sine høj kvalitets produkter med sans for detaljer. By Malene Birger er til kvinden, der vil have den nyeste mode og betale herefter, og dermed også være sikker på at få nogle rigtig lækre produkter.

Munthe plus Simonsen
Munthe plus Simonsen blev grundlagt i 1994 af de to designere Naja Munthe og Karen Simonsen. I dag står Naja Munthe for alle designs og kollektioner. Dette betyder blandt andet, at der ikke bliver lavet nogle kompromisser, hvilet medfører produkter af meget lækre materialer, samt en utrolig sans for de mest gennemførte detaljer. Derfor er Munthe plus Simonsen til kvindes, der ikke vil gå på kompromis, men til gengæld forventer det bedste og det nyeste.

Odd Molly
Odd Molly er et svensk tøjbrand, der blev grundlagt i 2002 i Stockholm. Som man måske også kan høre ud fra navnet, så ligger brandet vægt på det lidt skøre og specielle i deres designs. Det vil sige, at Odd Molly